torstai 29. joulukuuta 2011

Moonwalk

 

♪      ♪   ♬

Jokainenhan haluaa oppia kävelemään kuin Michael Jackson, sekä eteen- ja taaksepäin kuin myös sivuittain, eikö?

Tässä on kaksi huippuhauskaa videota ja selvää näyttämistä, kuinka ne askeleet syntyvät. Nyt vain treenaamaan! Se on hauskaa.

Walk like Michael Jackson, here are two very good videos which show how the steps are doing. Start learning now! It's fun.

 
♪   ♬     

perjantai 16. joulukuuta 2011

58. robot dance(Mukaeltu käännös englanninkielisestä wikipediasta)
Robotti (tai mannekiini) on illuusiomainen street dance tyyli - usein sekoitetaan poppingiin - joka yrittää jäljitellä robotti- tai mannekiinitanssia. Roboting sai mainetta Michael Jacksonin tanssista, kun hän esiintyi “Dancing Machine“:ssa veljiensä kanssa.

Robotti on yksinkertaisesti illuusio robotista. Liikkuminen robotin tahtiin antaa vaikutelman moottorien käynnistämisestä ja pysäyttämisestä. Niin kauan kuin illuusio robotista säilyy, sitä pidetään robot-tanssina. Tanssi luotiin vuonna 1967.

Robotingia voi myös verrata jazz-aikakauden kansantanssiin ja puppetingiin (tyyli arvosti myös joissakin muodoissa kokeellista balettia), jossa tanssija voi jäljitellä mekaanisesti liikkeitä matkien yksinkertaisen soittorasian nukkea.

♫  ♪    ♪Eri vaihtoehtoja
Arrested robotti
Tässä muunnelmassa liikkuminen tanssijan kehon eri osien välillä saadaan ravistelemalla nopeasti, mikä antaa vaikutelman, että robotti on hajoamassa. Lukitus-ja vapauttatusnivelet voi myös antaa vaikutelman hajoamisesta.

Mannequin
Tämä liike yksinkertaisesti matkii näyteikkunoiden mallinukkeja. Siihen kuuluu vaikuttava tyhjä tuijottava katse ja kaikkien nivelten hidastetut liikkeet.Robert Muraine Audition
Robert Muraine | Mr Fantastic on ‘Day Day Up’ in China on Hunan Tv

pikku vinkkejä / how to do this :
SO YOU THINK YOU CAN DANCE: LEARN THE ROBOT DANCE:Robot Stop
RANDOM POINTS:LIKE "THE WALL" IN MIME BUT SO TOTALLY COOLER
Dimestoppin (How To Move)
LEARN THE HARDEST ROBOT MOVE
LEARN THE ROBOT: The Wall Mime!

lauantai 10. joulukuuta 2011

57. Canyengue (tango)“Tango canyengue” on hyvin vanha tangon tyyli vuodesta 1900 aina 1940-luvulle. Alussa nimitystä käytettiin tarkoittamaan alemman luokan tangoa tai “katu”tangoa. Sanotaan, että tuon aikakauden  pitkä tiukka leninki rajoitti liikkeiden seuraamista. Niinpä tyyliin kuului lyhyet askeleet. Tanssijat askeltavat polvet hieman koukussa, ote on suljettu ja tanssitaan tiiviisti sylikkäin, käytettiin joitakin ainutlaatuisia asentoja ja jalkatyöelementtejä. Tyyli yleensä tanssitaan 2 / 4 tahtilajiin. Nykyään Canyengue-nimeen kuuluu erityisesti tangon ominainen leikillisyys, musikaalisuus, taivutetut polvet ja poski-poskessa seuraaminen.
Wikipedia, google, verytango.com/canyengue


♪  ♫   ♬   ♪


♪    ♬  


Canyengue (sometimes called Orillero) was originally used around the early 1900s to denote a lower class or ‘street’ tango. Nowadays, Canyengue is used for a particular style of tango characterised by playfulness, musicality, bent knees and a lead-right-cheek to follower-left-cheek contact.

reed more in english
http://www.history-of-tango.com/canyengue.html
http://www.onedanceworld.com/groups/profile/52


 
♪  ♫   ♬   ♪

Tango Canyengue - Mo.C.C.A -Movimiento Cultural Canyengue Argentino
Tango Canyengue - Elena Demo & Fabian Giusiano
Nahuel Barsi y Maria Cieri Charamusca Canyengue
Canyengue Argentino Quique Camargo Espectacular!!!

Mallia, miten tanssit / How do you do this dance
Clase de TANGO CANYENGUE ARGENTINO, con Quique Camargo y Mirta Milone, enero 2010
Canyengue Class

lauantai 3. joulukuuta 2011

56. reggaetonReggaetón on tämän hetken suosituin latino tanssi koko maailmassa. Se tuli suosituksi 1990-luvun lopulla latinalaisen Amerikan nuorten keskuudessa ja on levinnyt ensin Pohjois-Amerikkaan ja sieltä koko maailmaan. Se villitsee kuuban kaduilla ja diskoissa sekä latinalaisen amerikan ja euroopan yökerhoissa “latinohiphop” musiikillaan, tanssi on sensuellia ja seksikästä.

Musiikkiin keskeinen elementti espanjankielistä räppäystä ja kovia bassoja. Reggaetón artistit ovat ylivoimaisesti kotoisin Puerto Ricosta, ja sitä pidetään myös lajin kotimaana. Maailman suisittuksi  ja tunnetuin reggaetón biisiksi noussut kappale  “Gasolina” on myös puertoricolainen artistin Don Omarin säveltämä.

Reggaetón on erittäin monipuolinen ja intohimoinen tanssi. Se on oikein katutanssi joka on saanut vaikutteita eri tanssilajeista, mm. afrotansseista, hip hopista ja Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssityyleistä. Sen liikeet ovat voimakkaita, energisiä ja joskus eksplisiittisiä ja peittelemättömiä.

Reggaetón liikkeissä pääsee käyttämään koko vartaloa, erityisesti lantiota ja vyötäröä. Koska Reggaetón on todella hyvää liikuntaa vartalolle sitä käytetään myös erilaisessa Latino Aerobic tunniellakin.
Tanssikoulu Ritmo Fresco, Salsa de Cuba
♫  ♪    ♪


Reggaeton on yksi tämän hetken muotitansseja maailmalla ja tulossa vahvemmin myös Suomeen. Musiikillisessa mielessä se on eräänlainen populaarilattarimusiikin ja hip-hopin risteytys, mille on luonteenomaista terävä ja mukaansatempaava lattaripohjainen rytmi yhdistettynä vokalistin räppäykseen. Tanssina reggaeton on pääsääntöisesti ilman tanssiotetta tanssittava tanssi, jota voi tanssia yksin, parin kanssa, tai ryhmässä. Vaikka reggaetonissakin on tiettyjä vakiintuneita askeleita, niin ne eivät suinkaan ole se tärkein asia, vaan tässä tanssissa keskitytään vartalonkäyttöön ja sen eri osien liikuttelemiseen musiikin tahdissa. Reggaetonia voi siis tanssia vartalollaan ottamatta askeltakaan. Haastavaa, vai mitä?
Salsa Oulu

♫  ♪   

Learn to Dance Reggaeton 1 of 2
latin girls “reggaeton dancers”
Video USCO baile concurso reggaeton.flv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...