maanantai 1. elokuuta 2011

36. Bunny Hop         ♪ 

Bunny Hop on Letkajenkan amerikkalainen esikuva. Se kuuluu tanssina festivaalimarssien tai conga line -jonotanssien joukkoon.

Bunny Hop -tanssin askelet saapuivat Suomeen ilmeisesti Yhdysvalloista palanneiden vahto-oppilaiden myötä. Tanssityyli kopioitiin Letkajenkkaan.

Vaikka Bunny Hop -tanssin askelet muistuttavat paljon Letkajenkkaa, eivät ne ole samat. Bunny Hopissa tanssi aloitetaan oikealla jalalla ja letkajenkassa puolestaan vasemman jalan potkun kaltaisella ojennuksella.
wikipedia
♪   
Enpä ollut tiennyt, että jenkeissä tanssittiin myös letkistä, aikaisemmin, eri musiikilla vaan.


         ♪    6 kommenttia:

Kaya kirjoitti...

Tämä on se. Minun täytyy opetella tämän tanssin ja esitellä sitä ystävilleni. Olisi hauskaa tanssia tuolla tavalla. Orvokki, en tiedä mitään tästä tanssista ja pidän siitä.

Mistä löydät näitä mielenkiintoisia tansseja? Mitä tekisin ilman blogin? Ja nimi tämän tanssi on suuri myös ja hauska. Bunny Hop ...

Ihana viesti. Rakastan sitä hyvin paljon.

On ihana viikko ja luova, rakas Orvokki.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin koottu tanssisivusto! Katselin itse noita salsajuttuja ja kuubalaista rumbaa. Ovat minulle hieman tutumpia.

Salsasta voisit viitsiessäsi vielä eriksen laittaa jonkun ruedapätkän. Se on parhaimmillaan näyttävän näköistä ja aina todella hauskaa, vaikkei aina suijuisikaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Pitää vielä lisättämän, että lattaripuolella kuumin viime vuosien villitys Suomessa taitaa olla pehmeä ja sensuella bachata.

orvokki kirjoitti...

Kiitos, Lasse. On kiva saada palautetta - ja toivomusta. Yritän laittaa sen salsan. Ja bachata on tulossa .. piakkoin. Taidatkos sen?

Chinatours kirjoitti...

Happy birthday to Emily, happy dance together with family members. Have a nice day!

Anonyymi kirjoitti...

Bachata menee pakosta, liian vähän tunteja. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...