tiistai 25. marraskuuta 2014

200 000 x villiä askeltaVillit askeleet saavutti 200 000 katsojamäärän.

Ensimmäisen 100 000 saavuttamiseen meni n. 2,5 vuotta, toinen 100 000 tuli täyteen vajaassa 1,5 vuodessa. Eli ilmeisesti tämä blogi on löytänyt lukijansa. Villit askeleet on myös kohta 4 v. ikäinen, tarkemmin sanottuna vuodenvaihteessa.


Ylivoimaisesti suosituin tanssi on ollut fusku n. 12000 haulla.
Seuraavaksi useimmin katsotut olivat Hidas valssi (n. 7240), Humppa (n. 7150), Suomalainen tango (n. 5700), Bugg (n. 3680), Rumba (n. 3350) ja Suomalainen valssi (n. 3100).


Näitä tansseja katsottiin yli 2000 kertaa: Foxi, Lavajive, Polkka, Cha cha, Mambo, Tiputanssi, Argentiinalainen tango, lavatanssit 2.
Yli 1000 kertaa on avattu mm. lavatanssit 1, Rumba, Masurkka, Salsa, Slowfox, Samba, Jenkka, Sirtaki, Tango passion.


Mielenkiintoinen havainto, että tutut tanssit ovat myös suosituimmat. Mutta se selittyy osittain sillä, että niitä haetaan jatkuvasti myös opettelutarkoituksessa. Viimeisimmät tanssit ovat oudompia, ja niitä katsotaan ehkä vain sen ensimmäisen kiinnostuksen verran.

  

Tansslajien esittelykin on hidastunut parin viimeisen vuoden aikana :). Mutta kyllä niitä vielä löytyy erilaisia eri puolin maailmaa, kunhan keksin etsiä niitä. Jos jollakulla on esittää ideoita, otan mielelläni kommenteissa niitä vastaan. Kiitos kaikille lukijoilleni ja tanssinystäville. Ilman teitä ei tämän blogin pitäminen olisi niin mielekästä.5 kommenttia:

maximex kirjoitti...

Kiitos myös Maxille, joka on mainostanut tätä sinun tanssi sivuasi
monessä yhteydessä "pienoismalli markkinoillakin".

Knipsa Passtscho kirjoitti...

Congratulation to 200.000 clicks :))
My favourite is the Letkiss, I did not go to school yet when it came out. But I loved to watch my sister and her friends dancing it. Never knew how it worked all the way, learned it here on your blog :))
It's pure fun :)

Keep doing that great job on this blog, I love it!

▄██▄██▄♥██═██═██═██═██▀██ ▀█████▀♥██▄██═██═██═██♥▄▄▄ ──▀█▀──♥██═██═██▄██═██▄██. ♥*

ツ Knipsa

VENTANA DE FOTO kirjoitti...

One of the dances that fascinates me is the Argentine tango.

Kisses

Vallaton mummeli kirjoitti...

Tanssi on iloinen asia. Kiva, kun olet jaksanut päivittää blogiasi. Afrikkalaisen tanssin harrastajana olisi kiva saada näytteitä myös siitä, vaikka onhan niitä sivustoja jo olemassa...

orvokki kirjoitti...

Kiitos Vallaton mummeli. Saamasi pitää, tiedä sitten milloin :) Oli ihanaa kun kerroit toiveesi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...